Dagens låt. :P

Ska börja göra som Jennie med dagens låt :)



Rise Against - Savior

Är dagens låt.

Immortality.


Dela med dig av allt du vet, det är ett sätt att uppnå odödlighet.


Vänskap.



Tur att jag har dig Ellen :)

Butter.

Är just nu fruktansvärt less på allt nu, och speciellt dom som ljuger för en av ingen anledning om allt. Småsaker och stuffs och till vilken nytta? Men då vet jag för det är ju inte första gången precis men två kan spela det här spelet. Tur att jag har nån kvar som inte gör det.

Lördag.

Nu är det lördag iaf. Tobias och Jennie far till Göteborg idag :/ Veckan har gått alldeles för fort tycker jag, och man vet ju inte när man får se dom igen :( Kan bli aldrig men man kan ju hoppas på snart :P Får nöja mig med tv och Photoshop :) Har föresten ritat en bild på Ellen som alla kan få se om dom vill :) Tack för mig



.

Ingenting.

Idag har jag planerat att absolut inte göra nånting över huvudtaget. Brorsans nya brud är här på besök, åkt ända nerifrån Göteborg för att hälsa på oss, trevligt trevligt :) Blir nog tvn och datorn idag förmodar jag. Tomglo är konsten jag är väldigt begåvad i så det får nog bli det idag. Ska ringa Ellen iaf senare idag och Josefina mest troligen, längesen man hörde av henne. Sen blir det också Photoshop som gäller. GUD vad jag gillar det programmet, man kan göra så mycke i det. Har nyss lärt mig konsten att göra om bilden så den ser ut som om man har handmålat den med oljefärger så det blir mycket vackert. Här ska ni få ett smakprov iaf :) Modellen är JAG!

Cya.
Fuck the rest.


Photoshop is the shit!

Ordagrant liv.


Självbiografi.

Nu är det dags att utrycka sig själv i en bok så jag har startat en självbiografi som kommer vara klar inom 1år.

Vilket bara ges ut till nära vänner och om ni vill ha den så kan ni fråga så kanske jag kan skicka via internet.