Dags nu.

Nu drar lasset till luleå stad, Blir sambo i veckan men Celine :) ska bli härligt att slippa alla jävla rånebor ett tag iaf. Ska på komvux i veckan också så ska vi skriva in oss och sen ska vi begära csn stöd och sen soc bidrag. Blir nog bara att läsa till sommaren om vi kommer in nu, sen får vi ju se vad som händer och sker. Flytta till en 2a har vi pratat om men det får vi också se hur det blir med :P Ska ta med mig allt nödvändigt och sen peka finger åt råne och fara till luleå. Nu vet ni det och tack för ingenting!


Fuck you im famous!
Cya

Lördag.


The real master of death accepts that he must die, and that there are much worse things in the world of the living.

Idag var vi tidiga.

Idag var vi duktiga och sov inte allt för länge, gick och la mig vid 4 på morgonen och vaknade vid 9 tiden :) Duktigt där Alfred! Har inte gjort så mycke sen dess, surrat med Ellen och Celine idag. Celine ville ha nån att prata med medans hon gick till Vårdcentralen, naturligtvis fick jag rycka in som en hjälpande hand för att lindra hennes lidande. Som tur var behövde jag inte stiga upp och väcka dom idag, för igår fick jag agera väckarklocka åt båda :s Ellen skulle ha väckning 06.45 och Celine kl 7 så hann bara sova nån timme. Ack vad jag är för snäll men då väntar jag att få nått tbx, och det kan betalas i naturligt sätt :P


Allmänt seg idag och helt jävla retard. Sett tv, lagat mat, suttit vid datorn och allt sånt där piss, ringde Josefina men hon tröck bara upptaget så hon jobbar säkert men hon ringer väl upp. Händer till helgen? Absolut ingenting, ska nog bara vara hemma och mögla vid tvn. Festa är alldeles för dyrt och jag orkar inte spela trevlig och festa med såna jag inte umgås eller gillar. Hoppas iaf på att Celine ska ringa för saknar att prata med henne redan, Lilla gumman :P Tur att jag har dig!



Skit ner dig och frys fast!

Ibland.

Nu är det dags att blogga igen. Den här gången ska det handla om lite allt möjligt, det vill säga om mitt liv, hur jag är och hur jag mår som person.


För det första så kom jag till världen 1988 och det var ett lagomt bra år. Växer upp på böle i mörkheden, mamma och pappa separerar när jag var kring 4-5 år vilket resulterade att mamma lämnade böle. Efter det går det väl bra, livet gick vidare och hade inga problem. Började skolan sen vid 6-7 års åldern, vilket gick relativt bra. Bra kompisar (Umgås med inga nu från gammla klassen) och bra fröknar osv, Flyttar till råne vid 10 års åldern med Pappa, Tobias och Amanda. sen efter det vart det Högstadiet, nya kompisar och gammla vänner försvann. Psykiskt nertryckt för det mesta men lyckades dölja det fruktansvärt bra för ingen märkte nått vilket var väldigt förvånande för jag trodde aldrig jag kunde vara så stängt. Vart ganska reserverad efter dom uppleverserna och försvarsmekanismen väldigt stark. Kan försvara mig mycket väl om det skulle behövas. Började umgås med Ellen vid 15 års ålder och hon är nog den bästa vännen jag någonsin haft sen jag gick på dagis. Har ju många vänner men väldigt få jag litar på för har ganska svårt för att lita på folk för är rädd för att bli sårad. 9:an sket sig totalt för jag orkade inte längre så jag flydde fältet. Gymnasiet kunde man ju bara drömma om hur det skulle gå så det strunade vi i. Visst? Kanske inte har nån utbildning eller nått och konsekvenserna är att jag sitter här arbetslös men jag lever iaf och mår bra nu för alla mina vänner ger mig stöd och jag trodde faktiskt aldrig jag skulle kunna lita på nån mer ja förutom mina föräldrar och syskon då men det räknas ju inte som en "riktig" vän. Började umgås med Josefina vid 18 års ålder och det har också varit dom bättre dagarna i mitt liv och du stöttar mig för det mesta även fast du bor i Boden. Alla gånger du har räddat mig med cigaretter och gjort mig glad. Litar på dig till 100% och den tiliten skulle jag aldrig vela förstöra. Tack Ellen och Josefina för att ni är ni och jag gillar er precis som ni är! <3 Har varit deprimerad tills jag mötte er och ni räddade mig ur mörkret och gjort mig till den jag är.

Alla minnen.











Middagen färdig :P

Nu var middagen överstökat, Maten var gudomlig och Ellen sken som en sol som hon är :) Kaffe och rök efter det, sen vart det TV, Andra Avenyn vilket jag hatar som fan men idag var det faktiskt bra när man fick en liten insyn i vad som hade hänt och vad det handlar om. Mycke prat om ingenting, Sen lossnade 2 flisor från min tand så nu äre fan bara att ringa till tandläkaren och be om en tid för undersökning, 500 spänn åt helvete :/ Men ska höra med fader om han kan betala :D
Annars har det inte hänt så mycke idag :) Men ska se nån film nu så hade bra.



Jag är utomordentligt härlig.

Härlig kväll med Ellen :)

Idag äre tisdag, Och det är middag hos Ellen idag för hon ville göra nått gott :) Vad bra slipper jag göra nå mat här hemma. Hon skulle göra nå fläskfilé och nått mer till det, Härligt härligt :) Förhoppningsvist dör man inte av det haha, Sen efter det vette fan vad som händer.

Inatt blev det inte mycke sova, Gick och la mig vid 5 och somna inte föränn halv 7 på morgonen ungefär. Satans jävla skit! Varför kan jag inte sova som en normal människa? Dygnsrytmen är helt åt jävla helvete, Du hinner göra så mycke mer under dagarna om man skulle sova och kliva upp rätt men det är tydligen jävligt svårt. Dags att styra upp det nån gång. Han ju iaf ner i tvättstugan och tvätta lite kläder så jag höll mig sysselsatt ett tag :) Vaknade iaf av att Ellen ringde kring 11-12 tiden och sa att jag var tvungen att kliva upp vilket jag aldrig skulle göra så jag sov vidare :) Sen ringde älskade Celine och väkte mig, Vilket var bra för skulle lika stiga upp, 14.34 var dags för helvetet :S Men jag tog mig upp och surrade med henne, berättade om min dröm och gick och rökte :P Pratar fortfarande med henne faktiskt, men snart är det dags att lägga på så fort Ellen häver sig till råne. Har redan hunnit duscha, Parfymerat mig och sånt så det är färdigt för annars blir det bara stress och disaster av hela härligheten. Men ska ta på mig nå kläder nu iaf och göra mig i ordning för middagen :P Hade bra.




Take every moment, you know that you own them. Its all you can do, use whats been given to you.

Nog vare ...

Nog vare ju jäveln att man skulle sova länge idag, men det är klart om man pratar i tel till halv 4 på morgonen så sover man länge. Inte mycke gjort idag inte nej nej, Men hade inte planerat att göra så mycke idag för datorn ska få rädda mig från verkligheten :)

Vad har man gjort idag? Vaknat av att farsan ringde och fråga om jag hade ringt :S Vilket jag inte hade gjort. Gjort mig nå äckel te och sen rökt och suttit vid datorn. Ätit köttfärs sås och makaroner, fortsatt att sitta vid datorn, rökt och nu sitter jag här. Underligt liv man lever men det funkar för mig änn så länge ;) Och jag älskar det!





Ps: Hårtorken är för att jaga iväg katten =)

Underligt.

Kom nyss hem från jämtön, efter en lång kväll igår med skridskor och skoterkörning var man gode slut. Ska nog inte till jämtön på nått tag nu för jag orkar verkligen inte med allt jävla skit som händer.

Brorsan kom hem idag. Roligt roligt, Han visade nått nytt spel han hade köpt och det verkade trevligt. Åkte hem med han så jag tog mig fortare hem till Råne, han skulle lika äta på Byakrogen med Rune och Morbror. Lillasyster for hem till Skara igår iaf. Hon är väl framme nu förmodar jag, men hon ska ju komma upp igen till sportlovet.

Sitter nu iaf här bara, Tycker synd om mig själv och är jävligt röksugen. Ska strax gå och röka och sen blire nog tvn/datorn som gäller hela kvällen. Så skönt :) Film ska det också bli och sen blire till att ringa Ellen och höra vad hon gör. Men ska iaf dra nu :P Cya later.

Hon kom tillbaka.

Idag var det fiket som gällde. Josefina ringde därikring 10 tiden och väckte mig för hon skulle till råne, "Vakna nu för nu ska jag till råne och så ska vi på fiket"

Jaha? Då var det bara att vakna och ta på sig kläderna, Klockan var ju kring 10 så det var bara bra att hon ringde. Efter många om och minuter så tog hon sig till råne. In på fiket och sen dricka kaffe, Hon bjöd :P Hon tog nån smörgås och en negerboll. Härligt att ha fik i råne så kan man få sig nå kaffe då och då :P Sen efter det drog vi en ragg runt i råne. Såg en omkull sladdad soptunna som hade gått sönder, Låg sopor på hela vägen. Men varför är man inte förvånad när man bor i råne? :)

Ska iaf bara sitta hemma och se på tv och datorn, Det ända som gäller :) Orkar inte fara nånstans eller nått liknande för det är alldeles besvärligt. Hade bra :)